Prostaatkankerbehandeling daVinci in Business Class

‘Complexe kankerbehandeling alleen in beste ziekenhuizen’
3 augustus 2010
NFK: ‘Artsen moeten kankerpatiënten beter doorverwijzen’
6 april 2011

Prostaatkankerbehandeling daVinci in Business Class

Dr. Andreas Schütte, Chef-arts van het Ziekenhuis Gronau is zondag 28 november te gast in het TV-progamma Business Class. Met Harry Mens praat dr. Schütte over de daVinci-techniek, een innovatieve robottechnologie om prostaatkanker en nierkanker mee te behandelen. Uit de gehele wereld komen patiënten die prostaatkanker hebben naar Duitsland om zich daar te laten behandelen met de daVinci-robot. Gronau is het Europees Prostaat Centrum, onder leiding van dr. Witt. Nederlandse patiënten die geopereerd willen worden met de daVini-techniek kunnen via Top Medical Care in Gronau terecht bij o.a. dr. Schütte en dr. Witt. Het urologisch team in Gronau is, met dertig daVinci-operaties per week het Europees Prostaat Centrum.

Bekijk hieronder de uitzending terug