Andros Mannenkliniek organiseert in Baarn de Dag van de Prostaat

Urologie Symposium Duitsland
16 november 2011

Andros Mannenkliniek organiseert in Baarn de Dag van de Prostaat

Andros Mannenkliniek organiseert in samenwerking met het Prostate Centre Europe op zaterdag 21 september de Dag van de Prostaat in haar nieuwe locatie in Medisch Centrum Baarn. Patiënten, familie en andere geïnteresseerden kunnen tussen 10.00 en 15.00u een kijkje nemen in de kliniek, presentaties bijwonen en met urologen en urologisch verpleegkundigen spreken.

Urology Week 2013: Goedaardige prostaatproblemen

In het kader van de Europese “Urology Week” geven drie gerenommeerde urologen voor korte presentaties over seksuele- en potentiestoornissen, goedaardige en kwaadaardige prostaatproblemen en wat te doen bij prostaatkanker. De presentaties vinden gedurende deze dag op verschillende tijdstippen plaats. Aanmelden kan via www.dedagvandeprostaat.nl.

Programma

  • 10.30 en 12.45: Seksuele en potentiestoornissen: er is echt iets aan te doen (Dr. H. Leliefeld, uroloog Andros Mannenkliniek)
  • 11.15 en 13.30  Goedaardige en kwaadaardige prostaatperikelen bij het “ouder” worden. Wat moet u ervan weten? En welke rol speelt preventie? (Prof. Dr. F.M.J. Debruyne, uroloog Andros Mannenkliniek)
  • 12.00 en 14.15  Prostaatkanker geconstateerd? Wat nu; de voordelen van daVinci techniek bij prostaat kanker en resultaten na 5000 daVinci operaties. (Dr. Wagner, daVinci specialist / uroloog Ziekenhuis Gronau)

Gratis urologische quickscan

Andros heeft aangetoond dat preventie en vroegdiagnostiek voor de ouder wordende man belangrijk is omdat door tijdig inzicht over klachten en risico’s erger voorkomen kan worden. Mannen kunnen tijdens de Dag van de Prostaat een gratis urologische quickscan doen om mogelijke risico’s in kaart te brengen en persoonlijk advies te krijgen.

Over Andros Mannenkliniek

Met klinieken in Amsterdam, Arnhem, Baarn, Den Haag en Maastricht is Andros Mannenkliniek het grootste Urologische Zelfstandige Behandelcentrum (ZBC) van Nederland. In 2005 werd de eerste Andros kliniek in Arnhem geopend. In de afgelopen jaren hebben duizenden mannen de weg weten te vinden naar de kliniek. Bij Andros werken toegewijde specialisten die voor een complete urologische diagnose gebruikmaken van hoogtechnische apparatuur. De dienstverlening van Andros wordt vergoed door alle zorgverzekeraars.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.dedagvandeprostaat.nl.